Arbeta på Funkis

Alla är olika

Vår ambition är att bli experter inom våra olika områden. Alla på Funkis har olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Det som för oss samman är en vilja att bidra till den värld vi lever i. Det gör vi genom att sprida kunskap och göra de bästa lärolösningar som vi kan.

Alla är viktiga. Alla i vårt team spelar en avgörande roll för att ta fram våra produkter och leverera dem till våra kunder.  

Våra ambitioner knyter oss samman

Ambition är nyckeln. Vi har olika personligheter, kunskaper och färdigheter. Efter mer än 500 produktioner inom en mängd olika områden, har vi lärt oss de bästa sätten att arbeta tillsammans och ha ett öppet sinne. Vi har ett gemensamt mål och vi hjälper varandra nå det målet. 

Lika mycket som vi uppskattar en avslappnad atmosfär, avskyr vi att inte göra vårt allra bästa

Vi tar på oss tofflorna när vi kommer till kontoret. Vi tar på oss våra tofflor när vi kommer till kontoret, och vi har en vänlig men professionell relation till våra kunder. Men först och främst är vi ett kreativt team som gillar att bryta ny mark för att leverera de bästa digitala lösningarna vi kan.   

Vill du jobba med oss?

Hör gärna av dig. Vi är alltid intresserade av att möta nya människor som vill bli en del av vårt team. Skicka gärna ett email eller slå en signal och berätta vem du är!

info@funkismultimedia.se

+46 31 13 97 90